bloger Zdrave

Blog za otvorene i iskrene razmjene mišljenja o pojavnostima današnjim. Svaki oblik vrijeđanja je strogo zabranjen i biti će blokiran pristup od strane autora bloga.

četvrtak, kolovoza 27

Ima i toga...

Nema krize: Svaki tjedan zaposle po jednog radnika
Geofoto se bavi aerosnimanjem i kartografijom. Radnici dobivaju bonuse, imaju plaćen prijevoz i školovanje. Prosječna plaća je 7500 kuna neto
17:18 | 27.08.2009. | Piše: Tina Legin
Zagrebački Geofoto, kažu njegovi djelatnici, krizu ne osjeća. Svakoga tjedna u tvrtki koja se bavi aerosnimanjima, kartografijom i sličnim poslovima zaposle po jednog radnika. Ugovorenih poslova imaju za 80 milijuna dolara. Svaki od 265 zaposlenika dobiva bonus za Uskrs, godišnji odmor te Božić, svi imaju besplatan ručak u obližnjem restoranu, plaćen prijevoz, školovanje...
Vlasnik tvrtke osnovane 1993. godine je Zvonko Biljecki (48), koji danas ima titulu doktora znanosti iz područja geoinformatike. Svjestan je, kaže, da samo zadovoljan radnik postiže najbolje rezultate.
- Mi smo najbolje opremljena služba snimanja u Europi, a krenuo sam ni iz čega. Danas imamo i četiri zrakoplova za snimanje - kaže Biljecki i dodaje da je osnovao zakladu kojom financira školovanje djece poginulih branitelja, socijalno ugrožene te talentirane studente, od kojih većinu poslije i zaposli.
- Četiri godine radim ovdje i stvarno sam zadovoljna - rekla je Lina Šetek (27). Prosječna plaća u Geofotu je oko 7500 kuna neto.
3/3
...................................................................................

Poštovani blogeri....
Nisam imao ideju ubaciti ovaj tekst na večerašnji post ali naišao sam na njega
i vjerujte zinuo od čuda...Ako znate ili saznate pouzdano za još koji ovakav slučaj molim vas da mi to pošaljete....
Vaš bloger Zdrave !

1 komentara:

Blogger anter kaže...

Znan ja, sticajen okolnosti, za Biljeckog odavna. U nas postoji Geodetski zavod za koji san obavja godinama mnoge složene poslove po ugovoru o dilu, sve dok naša draga i mila Država ni digla namet na take ugovore sa 41% na 98%! Ti Zavod po prirodi posla usko surađuje sa Biljecin, a i on posluje vrlo dobro, primanja su visoka (morebit malo manja vengo u Geofoto), jemaju i sve nabrojene povlastice i punu brigu o zaposlenima!

27. kolovoza 2009. u 20:21  

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica